sâmbătă, 22 februarie 2014

Preferatele Lunii Februarie



     Am ajuns si la Preferatele Lunii , am reusit sa umplu cosuletul minune si in Februarie . Curioase ? sa aflati care sunt ?!


       Ingrijirea parului : 


 - Sampon Schauma ( Schwarzkopf ) , ingrijire fara ingreunare pentru un par fin , uscat si fara vitalitate.Gramaj - 250ml.

- Balsam Swiss O.Par cu ulei de argan pentru par uscat si lipsit de stralucire , ingrijire intensiva . Gramaj - 250ml .

- Spray pentru stralucirea parului cu jojoba bio de la Biola .Gramaj 100 ml . Este un produs excelent cu exceptia mirosului ( portocala + jojoba , nu este chiar cea mai buna combinatie ).

   Ingrijirea tenului : 





- Apa micelara Blanchette 200 ml, despre aceasta lotiune pot spune ca m"a surprins intr-un mod placut , nu ma asteptam la acel efect fresh/ de improspatare , asta din cauza pretului ( 4,70 ron ) . A reusit sa imi dovedeasca ca uneori nu trebuie sa judecam un produs dupa pret , trebuie folosit inainte . Am un review pregatit .

- Demachiantul bifazic Nivea pentru ochi . Gramaj -125ml , intra sigur si in postarea produse terminate din aceasta luna , deoarece mai are putin ! 

- Gomajul Yves Rocher ( despre care am vorbit ieri pe blog ).

- Crema hidratanta de zi Nivea , SPF 15 . Gramaj - 50 ml . Si acesta va intra in postarea cu produsele terminate  .Mai are pentru o folosire , simt ceva resentimente , pentru ca am indragit-o foarte tare  .

     Fond de ten & BB Cream : 



- Fond de ten Max Factor  , miracle touch Sand nr.06 ( o mostra destul de sanatoasa ).

- BB Cream Nivea , nuanta Light , SPF 10 . Gramaj -50ml . 

      
       Ingrijire corporala :


- Crema de maini Dove . Gramaj - 75 ml 

- Antiperspirant Roll-on Perspirex 

- Benzi depilatoare Farmec , pentru fata .Curand am sa ii fac si un review ( foarte eficiente ).


     Make -up :




- Paleta Duo Eye Shadow/ ombre de la Rimmel London , se numeste Brit Cool , nr. 621 , este foarte dragalasa , culorile sunt pigmentate , rezista ,mi se potriveste aceasta combinatie mov + roz pal, eu avand ochii verzi . Luna aceasta nu mi-a lipsit din portfard . Gramaj - 2,4 g . Am gasit in Dm la reducere , 10 Ron 

- O alta paleta pe care am folosit'o cu placere este cea de la Catherine Arley , se numeste Silky Touch , nr.73, contine 7 culori , predomina verdele si derivatiile acestuia.

- Mascara X-traordinaire Seventeen , nuanta Shocking Blue , nr. 02 - este superb ! 

         Ruj & Balsam : 




- Ruj L'oreal din gama Caresse , nuanta Innocent Pink , nr. 02 . este un roz placut , rezistent si da un aspect teribil de natural .

- Ruj L'oreal din gama Color Riche , nuanta Rouge Corail , nr. 115 .

- Am folosit si un balsam de buze ( Pout Polish) de la Sleek Spf 15, este un Limited Edition din Mediterranean Collection , se numeste Monte Carlo , nr. 966 , lucreaza foarte bine la hidratarea buzelor si rezista binisoar, nu spun cum miroase , imi vine sa-l mananc !

       Oje : 



- Oja Golden Rose care + strong , nr. 154 , este un visiniu foarte dragut.Gramaj -11 ml , destul de rezistent , culoare pigmentata , nu necesita doua straturi.Am folosit-o saptamana asta si chiar v-am aratat pe facebook modelul .

- Oja Astor ,Fashion Studio, nr. 202 , are 6 ml , in urma cu doua zile am utilizat-o , pe facebook aveti modelul . In combinatie cu un auriu arata minunat .

- Oja Avon din gama Color Trend , se numeste Rose Golden . Gramaj - 8 ml . Un rosu sclipicios , rezistenta , se lucreaza usor cu ea ! In general evit astfel lacuri , nu spun ca nu arata deosebit pe unghii , insa momentul in care trebuie sa le indepartezi este absolut deranjant , acetona nu face fata si freci unghia pana se ia un strat! 


    Parfum : 





- La Rive ,  Cash , este o apa de parfum . Gramaj - 90 ml , am achizitionat'o din Dm , mi-a placut aroma , costa in jur de 34 Ron , persista in limita bunului simt , nu este puternic , merge de minune pe timp de zi si in aceasta luna a fost preferata mea. 


    Acestea au fost preferatele mele , spre sa va placa , daca ati incercat si voi ceva din aceasta lista , astept cu mare drag parerile ! Va pup si va doresc o seara minunata alaturi de cei dragi voua !












5 comentarii:

  1. Cum iti comentasem si pe fb, am folosit si eu apa micelara si mi-a placut. In ciuda pretului este un produs bun. Bineinteles ca nu se poate compara cu Bioderma de exemplu, dar este o varianta ieftina foarte buna pentru persoanele cu buget redus. Gomajul tau mi-a atras atentia inca de cand ai scris prima data despre el. Pupici :*

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu am mai încercat această soluție micelară, am să o caut.Frumoase nuanțele celor două palete de farduri.

    RăspundețiȘtergere
  3. Nina ,eu nu am incercat bioderma -sper ca ajunge in mana mea curand ! Cea de la Blanchette imi place foarte mult , in special senzatia de dupa - foarte fresh . Gomajul este minunat dar cum am scris la 25 Ron mi se pare scumpicel ! Pupici

    RăspundețiȘtergere
  4. imi plac cele alese de tine ,, multumim ca ai inpartasit cu noi preferatele tale . o zi cat mai frumoasa iti doresc ..

    RăspundețiȘtergere