joi, 12 ianuarie 2012

Amestec

amintiri dintr-o alta vara,poveste amarata despre un copil ce a facut si a dres si a mers ,oriunde au spus ei . amanunte neglijate de noi ,de voi de timp de stres.
vreau lumea si putin mai mult ,o picatura de soare ,de mare,de boare usoara,un cantec subtil despre voi amandoi,si inca ceva -iubirea.
o joaca in doi,trei si licurici aurii.nu e nimic personal daca vreau sa facem un armistitiu .eu ,tu,vantul si dormitorul.copilaria se duce si nu se mai intoarce sigur.
ce parfum mistic,scuza-ma unde mergem fara sandale?Strada Palariei, nr.99 ...atunci asteapta sa imi aduc palaria .In viata avem o sansa dulce-amaruie,de a face bine,rau sau de a nu face nimic deosebit.Eu aleg sa fac dintr-o sansa mai multe,si sa le traiesc diferit pe fiecare in parte .Daca vreau ,maine dimineata sunt cine vreau eu .
                        P.s. -Love the way you are.

2 comentarii:

  1. e bine! continua asa ...sunt prea incifrate uneori mesajele si atunci e nevoie de o descriere mai mare ...sa te uiti in biblioteca sa citesti "Insomnii de matase " a lui Fanus Neagu....e numai metafora .

    RăspundețiȘtergere