sâmbătă, 26 noiembrie 2011

000

spune doar ce vreau sa aud, uita doar ce vrei sa stii,pleaca doar de unde nu poti ajunge .  

e capacitatea noastra personala,motrica sa visam la papusi din portelan aurit si umbrelute curcubeu pe malul unui vis ,fara un gram de realitate.Se intampla des sa iti doresti atat demult visele expirate de ani buni , incat uiti ce e real si ce nu !

deja-vu ,tarziu in noapte , ma simt treaza , ma lupt cu visul , nu vreau sa ma trezesc-visez cum zbor ,stralucesc,alerg cu dragostea ta.Simt ca sunt in topul lumii cu dragostea ta .Multi vor ceea ce eu am cu tine,pentru ca le transmit si le inspir incredere si fericire.E o nebunie ceea ce faci tu din mine,iubirea arata multe,iubirea adevarata nu se preda niciodata indiferent de cauza. 

O noapte te-as privi si sunt convinsa ca nu  pot explica nimic din ceea ce simt concret pt fiinta ta , nu am renuntat cand a fost greu si numai tu , eu si cel de sus poate stii ce lupta am dus,cat am indurat,nu ca as fi vrut dar viata e dura si uneori nedreapta ,nu protestez acum , obstacolele sunt benefice pentru fortificarea adevarului. 

......ce sa spun ,am paradisul meu doar cu el .As face bine si rau pentru el, nu ma mai joc cand in joc sunt sentimente.

2 comentarii:

  1. in primul rand, te anunt ca am furat poza :X e mega dragutza. In al doilea rand... am trecut si eu candva prin starile astea si.... stiu cum e.

    RăspundețiȘtergere