duminică, 26 iulie 2015

Alaturi de mine ...Flormar





           FLORMAR , unul din brand-urile mele de suflet . Colaborarile au decurs minunat , produse de calitate si profesionalism .  Lunile acestea am luat o pauza , diferite probleme de familie si nu numai m-au impiedicat sa fiu activa pe Blog . 

            De ce prima postare dupa lunga pauza este despre Flormar ? Simplu - au ramas alaturi de mine , indiferent de situatia Blog-ului . Pe aceasta cale vreau sa le multumesc din suflet , o echipa minunata , cumva ultimul pachet cu bunatati de la ei a sosit in urma cu 3 zile - a fost mai mult un imbold , ceva ce mi-a readus puterea sa revin , mi-am spus in gand - Oamenii acestia cred in mine , trebuie sa fiu alaturi de ei si eu . 






      

              Sunt  nerabdatoare sa testez produsele , arata minunat , in special Fondul de Ten - BB SPRAY MOUSSE FOUNDATION . 

              Asadar in teste am : 


- fond de ten 


- concealer 


- fard de pleoape ( fusion baked ) + fardul roz 


- lipstick stylo din gama deluxe cashmere nr DC23







             Curand voi posta review-ul . O seara minunata va doresc si daca ati testat vreunul din produsele Flormar enumerate , astept parerea voastra . 

4 comentarii:

  1. Ma bucur mult ca ai revenit si asteptam cu drag review-urile!

    RăspundețiȘtergere
  2. Sa le testezi cu placere. Eu am testat de muuult rujul e fantastc ce rezistenta are se curata fooarte greu. Fardurile sunt bestiale. Fondul de ten place maxim
    Sper sa iti placa si tie la fel de mult ca mie

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc frumos :* - fondul de ten imi place mult , l-am incercat de 2 ori , sunt multumita . Rujul are o nuanta minunata si fardurile ma binedispun :x

      Ștergere