marți, 17 februarie 2015

Revenire        A trecut ceva timp , de cand nu am mai scris nimic , de  cand nu am mai intrat aici sau pe pagina de Facebook . O pauza neprevazuta dar o pauza totusi . Parca am intrat intr-o bulă de nimic , timpul trece si asa repede , insa acum parca nici nu am apucat sa simt luna Ianuarie , Februarie - a fost o nebunie .

       Ce fac aici iubesc cel mai mult , ma urasc pentru aceasta pauza . Nu stiu cum ar trebui sa scriu scuzele si parerea de rau , ca sa dreg . Imi cer scuze fata de voi dragile / dragi mei . Sper sa fiti alaturi de mine in continuare , sa ma sustineti si cu ajutorul vostru sa revin cu bine , spor la scris si multe articole folositoare voua .

      In doua luni nu am mai scris un rand , parca nici nu mai reusesc sa leg ceva . O senzatie ciudata si neplacuta . Parca sunt la început .

         Pauza e de prin Decembrie - s-au intamplat atat demulte , bune , rele . Conteaza ca am trecut peste ele si acum sunt din nou aici .

          Va pup cu mare drag !

4 comentarii:

 1. Bine ai revenit! Chiar ma intrebam zilele astea de ce nu ai mai postat nimic. Abea astept postari noi din partea ta! Pupici draga mea <3

  RăspundețiȘtergere
 2. Bine ai revenit și îți doresc multă inspirație și idei cât mai bune!

  RăspundețiȘtergere
 3. Chiar ma intrebam ce s-a intamplat! Ce-a fost, a fost, bine ai revenit! :*

  RăspundețiȘtergere
 4. Bine ai revenit,iti doresc un weekend minunat,pupici :*

  RăspundețiȘtergere