joi, 23 octombrie 2014

Vichy - pentru ingrijire perfecta




           
          Vichy este Brand-ul meu preferat si '' roata de rezerva'' - atunci cand ma simt extravaganta si bine dispusa sa incerc orice si la orice ora , cumpar si testez orice dar cand treburile mereu prost , mereu insa mereu ma intorc la ''siguranta'' . Din aceasta cauza ii spun eu ''roata de rezerva'' mereu la dispozitia mea si intotdeauna cu rezultate minunate ce ma scapa din orice belea. 

           Aqualia Thermal este crema perfecta pentru o ingrijire buna si hidratare optima pentru cine si-o doreste . Textura lejera . Nu incarca tenul . Miroase teribil de bine . Iar parfumul sau rezista destul , nu este vulgar ci mai mult sters insa mie imi place . 




     


               Crema AQUALIA Thermal contine apa termala in proportie de 10 % , iar despre apa termala stim ca este cunoscuta pentru proprietatile de regenerare si calmare a pielii . Sotul meu folosea intr-un timp apa termala dupa ce dadea jos barbita :) . 

               Mi-a placut acest produs pentru ca textura sa nu este lipicioasa si atunci nici tenul meu nu ramane lipicios , totodata este non-grasa si dupa ce aplici tenul ramane proaspat . 

              Am folosit-o cu succes ca si baza pentru fondul de ten uneori . In rest o aplicam dimineata si seara dupa ce demachiam tenul .





        Pretul sau este de 86 Ron . Vreau sa mai precizez un lucru , produsul vine intr-o cantitate de 50 ml si dureaza cam 3 luni . Acum depinde cum administrati portia zilnica :) . Insa avand textura lejera nu este nevoie de mult produs pentru o aplicare . 

        Pupici si va doresc o seara minunata alaturi de cei dragi voua . Pe curand ! 

2 comentarii:

  1. sunt bune produsele Vichy,am testat si creme si seruri si fdt de la ei si am fost f.multumita. :-*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ce ser ai incercat de la Vichy ? Eu nu am folosit decat cremele si cateva fonduri de ten ! :)

      Ștergere