joi, 23 octombrie 2014

Sabon - parfumeaza-mi pielea cu , ceva !





       
           Astazi a plouat toata ziua , aerul de afara este rece si imi este din ce in ce mai greu sa ma despart de pat , dimineata . 

          Pielea mea a inceput sa faca mofturi . In perioada aceasta am pe marginea cazii 5 geluri de dus care mai de care cu o putere mare de hidratare . Am si cateva creme de corp plus uleiul de Argan . 


        Nu stiu daca vi se intampla si voua la fel , dar indiferent de ce crema de maini folosesc , parca au toate acelasi rezultat - zero ! Nu tolerez bine senzatie de maini uscate , aspre si neplacute la atingere . De multe ori ma uit la manutele mele si am impresia ca sunt imbatranite , pline de '' riduri '' . 

       Am inceput 4 creme de maini , una e destinata barbatilor , deoarece m-am gandit ca textura e diferita ( puternica ) si voi obtine rezultatul dorit de catifelare si maini cu aspect cald , moale si finute , pe termen lung . 

       Spre bucuria mea , pentru corp am gasit solutia , produsul care reuseste sa imi dea o stare de bine fizica si sufleteasca este Gelul serbet de corp cu Patchouli , Lavanda si Vanilie . 





         Dimineata , dupa dus , il aplic si am impresia ca totul se schimba in jur . Poate e si de la parfumul sau , foarte placut , familiar , combinatia aceasta cu patchouli si vanilie provoaca o stare de bine ( cel putin pentru mine ) . 

         Are o textura usora ( lejera ) avand consistenta unui gel . Contine uleiuri de avocado si aloe vera bogate in Vitaminele A , D , E si in acizi grasi esentiali . Ofera pielii stralucire si vitalitate .  Datorita texturii sale , crema se absoarbe rapid in piele . 






       Este recomandat pentru toate tipurile de piele si se poate utiliza zilnic . Parfumul persista pana a doua zi spre pranz . E placut sa simti vanilia pe timpul zilei .


                     INGREDIENTE : 





              Din aceeasi gama am avut si Spuma de baie , despre care am scris aici : Bath Foam Sabon  . Pe final as vrea sa va spun un mic secret , orice lotiune / crema de corp intra mai bine in piele si parfumul sau rezista mai mult daca inainte de aplicare folositi un scrub de corp . 


               Apropo de scrub , as vrea sa imi recomandati ceva , vreau sa incerc un scrub pentru corp insa nu ma pot hotara la unul . Sper sa ma ajutati voi . Pupici dragile mele si va doresc weekend minunat si plin de zambete . 

6 comentarii:

  1. Eu am scrubul cu aroma ca si cea a gelului serbet, very good! XO

    RăspundețiȘtergere
  2. Eu am crema de maini cu aceeasi aroma! Este minunat!!
    Cat despre scrub nu te pot ajuta, singurul pe care il am este cel de la Avon dar nu exfoliaza chiar indeajuns, insa mie imi place tare mult :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Crema de maini este tot de la Sabon ?? Eu am cautat-o intr-o perioada atunci cand am achizitionat si acest set insa nu am dat de ea !

      Nu prea mai cumpar produse Avon draga mea :( .

      Ștergere