sâmbătă, 25 octombrie 2014

Pregatita de Iarna cu Nivea






                Dupa cum am anuntat si ieri pe pagina de Facebook , coletul cu premiul Nivea a , sosit . L-am asteptat cu sufletul la gura , a venit odata cu Iarna . 

               Am avut sansa sa aleg de pe site-ul NIVEA.ro , zece produse . Cred ca am navigat pe site mai bine de trei ore , pana sa finalizez lista . Gama este diversificata , produse o sumedenie iar nevoia de protectie si ingrijre nu ma pasuieste , mai ales acum , in miezul sezonului rece . 

               Dupa mai multe calcule , am ajuns la concluzia ca imi voi rasfata tenul , maxim . Asa ca , in postarea de astazi vreau sa va arat ce am comandat . 


      1. Demachiantul bifazic pentru ochi . Era logic , sunt dependenta de el si chiar se terminase stocul , asa ca am comandat 2 flacoane . 




      2.  Laptele de corp delicat sub dus . A fost extrem de mediatizat si mi-a stranit curiozitatea . Plus ca si pielea corpului meu trebuie rasfatata . 


      3. Lotiunea Tonica Pure & Natural - cu ulei de argan bio si aloe vera bio . Nu am incercat acest produs pana acum si de ceva timp si mare fan al lotiunilor tonice , a celor micelare . 





      4. Apa Micelara 3 in 1 . Stiti ce zarva a fost in jurul ei pe internet . Eu am fost curioasa si am cumparat-o inainte de concurs , fiindca asta era regula , articolul sa fie in jurul acestui produs nou lansat si a BB Cream-ului . 


     5. Demachiantul delicat pentru ochi si buze . Am ceva curiozitati in legatura cu acesta . 




     6. Gel de curatare Aqua Sensation - un produs pe care il doream de ceva vreme . Face parte din Gama Aqua si eu abia am terminat crema Aqua effect . 




     7 . Untul de buze cu Vanilie si Macadamia - Cred ca acesta a fost cel mai visat si dorit produs din toate cele 10 , fiindca de aproximativ un an , tanjesc dupa el . L-am vazut in anumite articole , apoi l-am vazut si pe site , imi place mult si design-ul sau , insa mereu ma opream la pret - 23 Ron , nu prea ii scoteam usor din buzunar . Insa ma bucur ca am avut acesta sansa !


     8. Spuma de curatare Revigoranta , tot din Gama Aqua Effect , fiinda mi-a placut teribil crema si cu siguranta nu voi fi dezamagita nici de acestea .  Abia astept sa vad cu este . 




     9 . Cellular anti-age , este crema de noapte din cea mai noua Gama lansata de Nivea . Am vazut spot-urile publicitare , toata mediatizare facuta asupra lor , asa ca m-am decis sa comanda si eu crema de noapte , arata bine , sper sa dea rezultate maxime . 


     10 . Demachiantul bifazic double effect




                 



               Dragile mele , acestea sunt produsele Nivea cu care eu doresc sa fac fata sezonului rece . Intampin Iarna cu putere mare de ingrijire . 

             Daca ati folosite anumite produse mentionate in aceasta postare , va rog sa imi spune-ti parerea voastra intr-un comentariu , mi-ar face mare placere sa mai aflu cateceva de la voi . Pupici 









4 comentarii:

  1. Sunt super!! si eu visez de mult timp la balsamul de buze cu vanilie, poate o sa treaca Mosul cu el :D
    sa le folosesti cu draaag!!! :*
    pupici

    RăspundețiȘtergere
  2. ce dea produse marca nivea -iubesc aceasta marca au produse de inalta calitate ,preturile sunt acceptabile si produsele la mare cautare acum ca tot am citit pe blogul tau despre cateva produse pe care nu le am testat ai voi scrie mosului poate ma ajuta .. sa le folosesti cu spor ..

    RăspundețiȘtergere
  3. Din tot ce ai aici am incercat laptele de corp si mi-a placut extrem de mult cum lasa pielea hidratata si parfumata.Sa folosesti cu drag toate produsele,revino cu review la ce iti place tie mai mult.pupici

    RăspundețiȘtergere
  4. Am incercat multe produse Nivea si cred ca in continuare voi ramane un client fidel.
    Sunt de parere ca au produse bune, ideale pentru orice femeie si orice buzunar.

    RăspundețiȘtergere