miercuri, 4 aprilie 2012

final destination .

 
       -- -- || -- !Mi-ai spus ACUM sau NICIODATA , aleg niciodata nu am sa renunt,trecem prin probleme o viata si jumatate , accept usor .

sunt slaba dar nu fragila, sunt colorata dar nu curcubeu , sunt om si sufar , ma simt limitata in fata durerii infinite.De ce nu vezi printre lacrimi cat ma chinui sa rezist .

ma ingrop de vie in desertul suferintei, folosesc cuvinte grele pentru ca nu le mai am pe cele usoare ,plang cu lacrimi sarate pentru ca cele cu gust de afine s-au terminat.

totul se farama in spatele meu, fug , alerg ,ma fugaresc si incep sa imi pierd speranta ca voi scapa si de data asta din frisonul distrugeri. ajung in Rai si imi spun : -SUNT INTR-UN LOC BUN,acum.

Gata no more ochii rosii in nopti tarzii,fara somn alb dimineata tarziu , fara piscoturi sarate la pranz , fara remuscari insensibile .....asta e destinatia mea finala . P.s- tu mi-ai jurat ca va fi bine !

6 comentarii:

  1. Trist.Trist.Trist.Foarte trist.Scumpo,incearca sa te schimbi,priveste partea frumoasa a lucrurilor.Incearca sa observi si lucrurile bune.Cine gaseste frumosul in urit,acela poate gasi si uritul in frumos.Bafta.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. @ a.Lina , nu imi mai gasesc calea , cine mai stie ce e bine si ce e rau !

      Ștergere