luni, 21 noiembrie 2011

Pentru B. (. . .)

as vrea sa nu te pierd ,sa te AM  permanent, spune-mi de cine am nevoie in miez de noapte cand gem de durere?spune-mi la cine cer ajutor cand ma pierd in miile de intrebari?dragostea ta este a 8 a minune pentru mine si nimic nu e imposibil atunci cand o fac pentru tine.

citeste in ochii mei fericirea pe care mi-o dai in fiecare secunda cand esti langa mine.Ma intreb in fiecare minut ce mi-a facut de m-am indragostit pe loc.Cand imi spui Te Iubesc , ma topesc ca prima data,inca traim un vis departe de realitate.

parca ma trec fiori cand pleci de langa mine si pentru 2 minute, vreau sa ma joc in parul tau sa iti vad zambetul de dimineata pana seara tarziu.Iubitule iarna e anotimpul nostru,iarna ne-am cunoscut,ne-am iubit,ne-am bucurat,am plans, ne-am certat,iarna am trecut impreuna prin toate sentimentele posibile si chiar imposibile,Iubitule se apropie Luna noastra,Februarie ne asteapta.....

 primul sarut,prima soapta,intaia privire,primul semn din mana , primul 'te iubesc',toate revin ca si cand s-ar intampla pentru prima data.  17 imi poarta noroc si mie si tie,uni inteleg, uni cred , alti se indoiesc dar toti vad iubirea noastra. prin fumul zilei de ieri tu esti slabiciunea mea si eu sunt cafeaua ta cu gust de fericire.


         P.S. -I love you B.

6 comentarii: