vineri, 25 noiembrie 2011

For you B.

Stai jos , povestes-te-mi  ! Ce faci tu in zilele reci? la ce te gandesti cand iti spun ca imi lipsesti?unde ai vrea sa plecam daca ar fii sa nu ne mai intoarcem? 
Vrea sa aud de la tine,ca sunt preferata ta ,vrea sa,simt de la tine caldura verii.Imi amintesc cand mi-ai spus ''dragostea ori dureaza, ori te doare si iti lasa rani''. 

O stanca,un deal,o casa, un drum , o viata alb-negru,rasuflarea unui vers,o familie, un film, bun,  un alint si o soapta e tot ce vreau sa imi oferi.Lasa-ma sa fiu asa cum stiu eu cel mai bine.Nu compara nicio fiinta vie cu una la fel de vie sau mai putin, traieste fiecare secunda fara sa pui intrebari.

( Inchid ochii , sunt pe marginea patului din camera noastra , tu nu esti - Nu raspunzi , dar te vad , te simt ,expiri..respiri..te plimbi prin fata mea ,esti atat de aproape dar atat de , departe .Te trag langa mine pe marginea patului , nu te privesc dar iti spun in soapta : -Trebuie sa iti marturisesc ceva .......nu spui nimic, nu esti curios,taci ! Iti strang mana si imi deschid inima : Iubesc fiinta ta mai mult decat orice pe lumea asta ,vreau sa ai incredere in mine,sa ma alinti mai des, sunt inca mica si prea afectuasa,putin prea suparaciosa dar sincera si devotata iubirii noastre.Te strang mai tare,incep sa curga lacrimi dar continui sa iti spun adevarul meu ,nu exista ceva , sau cineva care sa insemne in fata mea mai mult decat TU,vreau sa ........as vrea sa.............. ) .......ce frumos dormi !

           P.s - Port pe deget iubirea ta !

4 comentarii: