joi, 12 mai 2011

mi-a zis ca EL nu e la fel ca ceilalti !

stii, povestile in care zana ramane cu printul.Bine i-am zis eu trebuie sa fug !L-am auzit vorbind rusa,face tranzactii cu molecule de aer , tipa la cer si nori ii implinesc visele... totul e despre ce faci, cum faci , cum vorbesti , cum te imbraci .CLAR esti in stereotip cel care rupe decorul monoton.si nici macar nu ai cum sa ai vreo scuza pentru ca nu sunt eu cea care te acuza .
oare tu ai uitat de mine asa cum am uitat eu ? poate deja avem ceva in comun si nu stim.Stau si ma gandesc ce m-a atras la tine .......poate ca erai asa atent ,cum eram si eu !pareai asa interesat , interesant.Ne certam mai des decat se vinde ziarul Cancan..... cu un suflet calduros ca gheata ce sta in pahar.....mi-a zis ca El nu e la fel ca ceilalti , si i-am dat dreptate ca HEI baiatul asta nu prea are legaturi terestre .

13 comentarii:

  1. Of, Cristinica...veșnic prinsă în mrejele melancoliei, veșnic construindu-și lumea ei fantasmagorică, ce se prabușește adesea in fața realității.Dar nu-i nimic, ai ceva de spus, ai un blog, ai vizitatori.Mi-era dor de creativitatea ta, care la un moment dat a stimulat-o pe-a mea mai mult decât mi-aș fi putut inchipui vreodată.Acest comentariu nu vizează în mod special post-ul de mai sus, voiam doar să te anunț că ți-am vizitat blogul, și că incă aș fi in stare sa mă arunc în Dunăre, știind că mă duce la Galați/Brăila.
    Cu drag, omul care va manifesta etern afecțiune față de tine!(nu contează dacă-l publici sau nu, voiam să ajungă la tine)

    RăspundețiȘtergere
  2. Degeaba scrii " ? - ciudat !!", pentru ca nu se intelege nimic.... Deci, ce doreai sa spui, concret?!

    RăspundețiȘtergere
  3. [...] Nimicul te aduce/Nimicul te reia [...] (Veronica Micle)

    RăspundețiȘtergere
  4. Se pare ca nu e la indemana oricui sa gandeasca abstract.

    RăspundețiȘtergere
  5. Măi, ca un subiect sa fie incheiat ambele parti participante la discutie trebuie sa fie de acord. Deci in cel mai bun caz poti sa nu mai raspunzi, nici vorba sa stabilesti reguli.

    RăspundețiȘtergere
  6. P.S: Lasa draga comentariile sa fie vizibile fara aprobari ulterioare.... Niste cuvinte, oricat ar fi ele de inoportune nu vor afecta niciodata integritatea unei persoane...

    RăspundețiȘtergere