duminică, 28 octombrie 2018

Parfumul este cheia amintirilor noastre              „Mult timp după ce uităm ce a purtat o femeie, ne vom aduce aminte de mireasma ei. „– Christian Dior
                   În zilele noastre industria parfumurilor este diversă, extrem de variantă și pare destul de greu să te oprești la o singură variantă, la o singură aromă, din acest motiv un rol important în alegerea parfumului o reprezintă personalitatea, caracterul și sensibilitatea fiecăruia. Apoi o importanță deosebită acordăm persistenței, prețul, designului și toleranța combinațiilor dintr-un parfum este undeva în top atunci când alegi parfumul și lista mai poate continua.

                    Mai bine de un an din rutina mea face parte parfumul Cerruti 1881, până să îl descopăr am încercat destule, diverse categorii, diverse arome și pot spune că am căteva favorite dar no.one este Cerruti 1881. Am ales acest parfum pentru că se potrivește cu temperamentul meu, consider că poate defini personalitatea mea cu o înfățișare simplă și un conținut puternic. Un miez floral-oriental, diverse miresme și aroma mea preferată de mosc, conține atât flori cât și condimente, un parfum care nu își lasă purtătoarea să treacă neobservată.
                   Sunt femeie, prin natura mea sunt o ființă delicată la exterior însă foarte puternică spre interior, îmi place să fiu senzuală, să fiu atrăgătoare și îmi place sa miros bine. Cerruti îmi satisface nevoile și mă ajută să exprim ceea ce sunt.

                   Florile din compoziția sa sunt delicate, firave și vorbim aici de (iasomie, violetă, frezie) prin aromele sale reușesc să îmi exprim temperamentul meu cald, firav, ușor influențabil, sensibil și totuși atrăgător iar combinația de condimente puternice genul (corindru, vanilie) mă ajută să îmi exprim tăria de caracter în fața diverselor probleme ce apar, faptul că pe lângă sensibilitatea de care dau dovadă eu sunt puternică și reușesc să fac față unor furtuni care ar putea sa mă spulbere din temelii.
               
                  Am început această postare cu un citat care după părerea mea este genial și adevărat, parfumul trebuie să fie semnătura femeii, nu este puțin să îți fie recunoscut parfumul de la o distantă considerabilă de către apropiați/ familie. Din acest motiv chiar dacă colecția ta este considerabilă în materie de parfumuri, unul trebuie să fie întotdeauna top, în această junglă de miresme ar fi și pacat să nu încerci tot ce îți permiți.
                  
                    Această postare este răspunsul meu la provocarea lansată de cei de la Infinitelovepentru campania Blogalinitiative.
2 comentarii:

  1. After examine a couple of of the weblog posts on your website now, and I actually like your approach of blogging. I bookmarked it to my bookmark web site record and will be checking again soon. Pls take a look at my site as nicely and let me know what you think. online gambling

    RăspundețiȘtergere