vineri, 31 octombrie 2014

Produse preferate in Octombrie





              Este timpul pentru , produsele preferate din Luna Octombrie . Luna aceasta am avut parte de experiente frumoase alaturi de produse noi . Am incercat lucruri noi insa veteranele sunt inca pe , pozitii . 

              Asadar , tenul meu este rasfatat , am folosit din plin Emulsia hidratanta demachianta 2 in 1 de la Gerovital . Imi place , am vorbit mai in detaliu aici : Gerovital & .  In acelasi scop , am avut si Laptele demachiant de la Beautiful Cosmetics , despre care am cateva de spus intr-un review , curand . 

             Un alt produs nou incercat de mine si de care m-am atasat teribil este Toner-ul de la Nivea , pure & natural . L-am placut de la prima aplicare si din aceasta cauza este in acest articol . Multe nu am sa va spun despre el , insa miroase incredibil si da o senzatie uimitoare de proaspat si curat . 




                In materie de creme , am avut doua variante si le-am folosit pe amandoua in paralel , o mostra de la Uriage , Aqua Precis ( un gel - crema , defapt ) si de Hydreane Legere by La Roche-Posay . Aceasta din urma hidrataeaza foarte bine iar cea de la Uriage matifiaza nemaipomenit de bine . 
    
               Pentru zona ochilor , am decis sa incerc Crema contur ochi cu Argan de la Farmec . De regula , eu nu sunt fan al acestui gen de produs , insa am observat cateva cearcane si zona arata obosita , fara vitalitate asa ca am luat masuri . 



                Pentru corp , am folosit / incercat diverse creme / lotiuni insa am ramas la o veterana si anume Lotiune de corp de la Marcman , din gama Medeea , este placuta , se absoarbe imediat in piele iar mirosul rezista pana a doua zi spre dupa-amiaza . 

            Ca si accesoriu pentru par , in aceasta Luna am folosit parfumul special creat pentru par Hera  , distribuit in Romania de Sageco Concept . L-am descoperit prin Mai , anul acesta . Mi-a placut insa nu am vrut sa abuzez de el , asa ca aproximativ 2 luni nu m-am atins de el . Despre el am povestit aici :  Hera Hair perfume .  



             Fondul de ten , favorit pentru Octombrie , cu siguranta si Noiembrie este 24 Ore Perfect , nr. 02 de la Deborah Milano . Nuanta True beige . In legatura cu produsele Deborah eu am observat la mine o chestie ciudata . Nu spun ca sunt fanul nr. 1 nici ca nu imi plac , vreau sa inteleg doar cum ajung la mine :) . Ma si uitam azi prin colectia de produse si am vazut si bronzer-ul pe care il iubesc ( apropo e pe terminate ) , am gasit si cateva farduri , e uimitor cum m-am trezit cu ele . 



             Ca si crema de maini , am ales-o preferata pe cea de la The Body Shop cu vanilie .  Sezonul rece imi da batai de cap referitor la ingrijirea mainilor , fiindca am o sensibilitate crescuta si nu prea gasesc produse sa imi satisfaca nevoia mare de hidratare . 

             Urmatorul produs este mai mult un moft , pentru ca este iarna si doar tenul ramane descoperit insa eu ma incapatanez si folosesc zilnic Untul de corp iluminator de la Flormar . O sa ma intrebati , de ce ?? Pai , pentru ca imi da o stare de bine si chiar daca nu se observa prea bine shimmer-ul , eu stiu ca e acolo si ma simt stralucitoare . 



            De regula sunt pe graba dimineata si abia reusesc sa finalizez machiajul , dar de ceva timp am ajuns la concluzia ca imi este mai usor sa aplic o linie cu liner-ul decat sa ma chinui cu pensula pentru fard . Iar cu putina mascara totul arata minunat . Pentru acest comfort utilizez Artliner-ul de la Flormar . Nu ai nevoie de prea multa precizie , se lucreaza usor cu el . Plus ca e si extrem de rezistent . 

           Facand o mica curatenie printre mostre am descoperit si lotiune de corp Summer shine de la Mario Badescu , asta vara nu am dat de ea , dar na .. asta e ! Miroase extraordinar , nici nu imi gasesc cuvintele sa descriu aroma , are mult sclipici si parfumul rezista bine . Tot vroiam eu sa stralucesc in aceste zile mohorate , asa ca o folosesc cu mare drag . 




               Nu am uitat de gene , pe ele le-am rasfatat cu mascara  Volume Blast de la Oriflame , gama The One . Imi place efectul si faptul ca nu se strange , farmiteaza , cade de pe gene . Rezista pana la 3 zile :)) , e pe terminate si tot pandesc ofertele . Poate am noroc si il iau in preajma Sarbatorilor . 

           Tot legat de gene , am mai folosit un produs revolutionar , este nou pe piata si feedback-ul este uimitor . Realash - intensificator de gene . Curand o sa va povestesc mai multe despre ce rezultate am dobandit cu el . 



            Ultimile doua produse sunt dedicate buzelor . Am mai spus ca pe langa maini , am si buzele extrem de sensibile si crapacioase , eu nu pot sta niciodata fara balsam , luciu , strugurel sau ruj . 

           Am folosit mult rujul de la Flormar nr. DC28 , este un nude , din gama Deluxe Cashmere stylo , imi place nuanta , nu iese foarte mult in evidenta insa hidrateaza si protejeaza . 

          Am si rezerva , in cazul in care plec in graba si uit sau nu am timp pentru aplicarea rujul in geanta port mereu balsamul de la Himalaya Herbals . Miroase foarte bine si hidrateaza excelent . Iar daca vorbim de pretul sau mi se pare mai mult decat suficient . Eu l-am luat din Kauffland cu 5 Ron . Il am de 2 luni si parca nici nu se vede cat am consumat , cu toate ca il folosesc aproape zilnic . 


           Dragile mele acestea sunt preferatele mele , sper ca ati vizionat cu placere , va doresc o Toamna linistita si plina de zambete . Pe final , avem si o manichiura vesela . Pupici 



       

Inglot Romania - oferta ce nu trebuie Ratata





                               Oferta    Inglot ,   nu trebuie ratata , clar !
New look . Soon !

sâmbătă, 25 octombrie 2014

Pregatita de Iarna cu Nivea






                Dupa cum am anuntat si ieri pe pagina de Facebook , coletul cu premiul Nivea a , sosit . L-am asteptat cu sufletul la gura , a venit odata cu Iarna . 

               Am avut sansa sa aleg de pe site-ul NIVEA.ro , zece produse . Cred ca am navigat pe site mai bine de trei ore , pana sa finalizez lista . Gama este diversificata , produse o sumedenie iar nevoia de protectie si ingrijre nu ma pasuieste , mai ales acum , in miezul sezonului rece . 

               Dupa mai multe calcule , am ajuns la concluzia ca imi voi rasfata tenul , maxim . Asa ca , in postarea de astazi vreau sa va arat ce am comandat . 


      1. Demachiantul bifazic pentru ochi . Era logic , sunt dependenta de el si chiar se terminase stocul , asa ca am comandat 2 flacoane . 




      2.  Laptele de corp delicat sub dus . A fost extrem de mediatizat si mi-a stranit curiozitatea . Plus ca si pielea corpului meu trebuie rasfatata . 


      3. Lotiunea Tonica Pure & Natural - cu ulei de argan bio si aloe vera bio . Nu am incercat acest produs pana acum si de ceva timp si mare fan al lotiunilor tonice , a celor micelare . 





      4. Apa Micelara 3 in 1 . Stiti ce zarva a fost in jurul ei pe internet . Eu am fost curioasa si am cumparat-o inainte de concurs , fiindca asta era regula , articolul sa fie in jurul acestui produs nou lansat si a BB Cream-ului . 


     5. Demachiantul delicat pentru ochi si buze . Am ceva curiozitati in legatura cu acesta . 




     6. Gel de curatare Aqua Sensation - un produs pe care il doream de ceva vreme . Face parte din Gama Aqua si eu abia am terminat crema Aqua effect . 




     7 . Untul de buze cu Vanilie si Macadamia - Cred ca acesta a fost cel mai visat si dorit produs din toate cele 10 , fiindca de aproximativ un an , tanjesc dupa el . L-am vazut in anumite articole , apoi l-am vazut si pe site , imi place mult si design-ul sau , insa mereu ma opream la pret - 23 Ron , nu prea ii scoteam usor din buzunar . Insa ma bucur ca am avut acesta sansa !


     8. Spuma de curatare Revigoranta , tot din Gama Aqua Effect , fiinda mi-a placut teribil crema si cu siguranta nu voi fi dezamagita nici de acestea .  Abia astept sa vad cu este . 




     9 . Cellular anti-age , este crema de noapte din cea mai noua Gama lansata de Nivea . Am vazut spot-urile publicitare , toata mediatizare facuta asupra lor , asa ca m-am decis sa comanda si eu crema de noapte , arata bine , sper sa dea rezultate maxime . 


     10 . Demachiantul bifazic double effect




                 



               Dragile mele , acestea sunt produsele Nivea cu care eu doresc sa fac fata sezonului rece . Intampin Iarna cu putere mare de ingrijire . 

             Daca ati folosite anumite produse mentionate in aceasta postare , va rog sa imi spune-ti parerea voastra intr-un comentariu , mi-ar face mare placere sa mai aflu cateceva de la voi . Pupici 









joi, 23 octombrie 2014

Sabon - parfumeaza-mi pielea cu , ceva !





       
           Astazi a plouat toata ziua , aerul de afara este rece si imi este din ce in ce mai greu sa ma despart de pat , dimineata . 

          Pielea mea a inceput sa faca mofturi . In perioada aceasta am pe marginea cazii 5 geluri de dus care mai de care cu o putere mare de hidratare . Am si cateva creme de corp plus uleiul de Argan . 


        Nu stiu daca vi se intampla si voua la fel , dar indiferent de ce crema de maini folosesc , parca au toate acelasi rezultat - zero ! Nu tolerez bine senzatie de maini uscate , aspre si neplacute la atingere . De multe ori ma uit la manutele mele si am impresia ca sunt imbatranite , pline de '' riduri '' . 

       Am inceput 4 creme de maini , una e destinata barbatilor , deoarece m-am gandit ca textura e diferita ( puternica ) si voi obtine rezultatul dorit de catifelare si maini cu aspect cald , moale si finute , pe termen lung . 

       Spre bucuria mea , pentru corp am gasit solutia , produsul care reuseste sa imi dea o stare de bine fizica si sufleteasca este Gelul serbet de corp cu Patchouli , Lavanda si Vanilie . 





         Dimineata , dupa dus , il aplic si am impresia ca totul se schimba in jur . Poate e si de la parfumul sau , foarte placut , familiar , combinatia aceasta cu patchouli si vanilie provoaca o stare de bine ( cel putin pentru mine ) . 

         Are o textura usora ( lejera ) avand consistenta unui gel . Contine uleiuri de avocado si aloe vera bogate in Vitaminele A , D , E si in acizi grasi esentiali . Ofera pielii stralucire si vitalitate .  Datorita texturii sale , crema se absoarbe rapid in piele . 






       Este recomandat pentru toate tipurile de piele si se poate utiliza zilnic . Parfumul persista pana a doua zi spre pranz . E placut sa simti vanilia pe timpul zilei .


                     INGREDIENTE : 





              Din aceeasi gama am avut si Spuma de baie , despre care am scris aici : Bath Foam Sabon  . Pe final as vrea sa va spun un mic secret , orice lotiune / crema de corp intra mai bine in piele si parfumul sau rezista mai mult daca inainte de aplicare folositi un scrub de corp . 


               Apropo de scrub , as vrea sa imi recomandati ceva , vreau sa incerc un scrub pentru corp insa nu ma pot hotara la unul . Sper sa ma ajutati voi . Pupici dragile mele si va doresc weekend minunat si plin de zambete . 

Vichy - pentru ingrijire perfecta




           
          Vichy este Brand-ul meu preferat si '' roata de rezerva'' - atunci cand ma simt extravaganta si bine dispusa sa incerc orice si la orice ora , cumpar si testez orice dar cand treburile mereu prost , mereu insa mereu ma intorc la ''siguranta'' . Din aceasta cauza ii spun eu ''roata de rezerva'' mereu la dispozitia mea si intotdeauna cu rezultate minunate ce ma scapa din orice belea. 

           Aqualia Thermal este crema perfecta pentru o ingrijire buna si hidratare optima pentru cine si-o doreste . Textura lejera . Nu incarca tenul . Miroase teribil de bine . Iar parfumul sau rezista destul , nu este vulgar ci mai mult sters insa mie imi place . 




     


               Crema AQUALIA Thermal contine apa termala in proportie de 10 % , iar despre apa termala stim ca este cunoscuta pentru proprietatile de regenerare si calmare a pielii . Sotul meu folosea intr-un timp apa termala dupa ce dadea jos barbita :) . 

               Mi-a placut acest produs pentru ca textura sa nu este lipicioasa si atunci nici tenul meu nu ramane lipicios , totodata este non-grasa si dupa ce aplici tenul ramane proaspat . 

              Am folosit-o cu succes ca si baza pentru fondul de ten uneori . In rest o aplicam dimineata si seara dupa ce demachiam tenul .





        Pretul sau este de 86 Ron . Vreau sa mai precizez un lucru , produsul vine intr-o cantitate de 50 ml si dureaza cam 3 luni . Acum depinde cum administrati portia zilnica :) . Insa avand textura lejera nu este nevoie de mult produs pentru o aplicare . 

        Pupici si va doresc o seara minunata alaturi de cei dragi voua . Pe curand ! 

marți, 21 octombrie 2014

Din nou , Farmec





              Farmec , nu mai este un simplu Brand pentru mine si familia mea . A devenit ceva necesar , util si nelipsit din casa noastra . Atat eu cat si sotul meu iubim produsele marca Farmec . 

             Astazi vreau sa va scriu cateva cuvintele despre minunea aceasta de , Dizolvant intaritor pentru unghii 2 in 1 . L-am achizitionat de pe site in urma cu ceva timp si chiar aveam o multime de curiozitati in legatura cu el . In primul rand numele sau mi-a dat ceva de gandit . 

             L-am utilizat cu mare drag pana la ultima picatura . Parerea mea despre el nu este una minunata ci extraordinara . 





            Ingredientii activi din formula sa patrund in structura unghiei , unde impreuna cu fibrele de keratina , formeaza macromolecule care maresc aproape instantaneu elesticitatea si rezistenta unghiilor . 

          Usor parfumat , dizolvantul este imbogatit cu extract de musetel , pentru un efect hidratant , relaxant si antiiritant . Produsul indeparteaza rapid si usor lacul colorat de pe unghii . 


                   INGREDIENTE : 





     





                  Vine intr-o cantitate de 110 ml si pretul acestui produs este de , doar 6 Ron , daca v-am starnit curiozitatea si interesul atunci va las aici si link-ul catre produs , puteti citi mai multe pe site : DIZOLVANT INTARITOR PENTRU UNGHII 2 IN 1  . 


                



                 Un produs ce dupa parerea mea , merita fiecare banut . Eu am terminat o stictula , acum sunt deja la o a doua . Cred ca Luna aceasta intra la preferate dar totodata si la terminate . 


                Dragile mele va pup si va doresc o seara minunata alaturi de cei dragi voua . 

vineri, 17 octombrie 2014

Giveaway , Beautiful Cosmetics






       Dragile mele astazi vin cu o surpriza pentru voi . Impreuna cu Beautiful Cosmetics , vreau sa fac o bucurie uneia dintre voi . 

        Este Toamna , vremea e destul de schimbatoare si avem nevoie de o ingrijire mai atenta asupra organismului noastru . Trebuie sa lupte impotriva factorilor externi daunatori cu intensitate maxima .

        De curand am descoperit Marca Beautiful Cosmetics , cred ca v-am innebunit cu produsele Bio in ultima perioada insa asa consider eu ca este normal si benefic , sa lasam putin chestile comerciale si sa ne concentram atentia asupra produselor cosmetice sanatoase . 

        


           Am avut ocazia sa primesc spre testare un Kit din noua Gama de produse dermo cosmetice Beautiful pe baza de Apa Termala din Baile Felix , momentam am incercat Laptele demachiant si sunt incantata de el , curand voi reveni cu mai multe detalii . Insa pana atunci dau stratul unui concurs ce consta intr-un kit : 


     1. Crema anticelulita 
      
     2. Crema contur ochi 

     3. Crema antirid . 





         Consider kit-ul ca fiind unul de baza si extrem de benefic pentru intrijirea de zi cu zi . Regulile sunt foarte simple . Ce aveti voi de facut pentru a intra in posesia acestui premiu ? 


  1. Sa ma urmariti prin GFC 
  2. Sa apreciati printr-un Like pagina sponsorului :  Phenalex-SRL  
  3. Sa apreciati printr-un Like si pagina : Domnisoara Christine  
  4. Sa imi lasati un comentariu la aceasta postare cu ' particip ' .

* Share-ul este optional . 

             DURATA CONCURSULUI : 

                                   18.10.14  -  28.10.14 


            Succes tuturor si multi pupici ! Toamna perfecta alaturi de persoanele dragi voua .


              UPDATE : Castigatoarea concursului este , nr. 33 , adica - ALINA HURMUZ ! Draga mea astept cat mai repede datele date ! Pupici si felicitarile mele !

joi, 16 octombrie 2014

Ulei de Argan Pur , By Econatura






             Toamna imi place sa imi hidratez organismul si corpul , cu produse naturale . Astfel ca pentru par aleg intotdeauna Uleiul de Argan

              In urma cu ceva timp am avut ocazia sa imi aleg un produs de la Brand-ul Econatura spre testare si am optat pentru acesta - Ulei de Argan Pur , intr-o cantitate de 50 ml . Pentru parul meu aleg ce este mai bun si mai Bio


             Uleiul ecologic pur de Argan primit se poate utiliza pentru ingrijirea faciala ,corporala si capilara . Este bogat in acizi grasi esentiali si in Vitamina E ,avand proprietati nutritive de protectie si anti- imbatranire . 

            Utilizat din timpuri stravechi de catre femeile din Sudul Marocului ca produs de ingrijire , uleiul de Argan este un aliat de incredere in lupta de pastrare a frumusetii si a stari de bine cotidiene. 

            Mirosul sau caracteristic natural este garantia sa de calitate . 




             Cum il utilizez eu : 

         Cu doua ore inainte de baie , il aplic pe toata lungimea parului , atat la radacina cat si pe varfuri . Dupa folosesc un prosop pentru acoperire si astept sa treaca timpul . Apoi spal normal , cu sampon si aplic o masca , ori balsam . Rezultatele sunt exceptionale . Imi place cum ramane parul , fin , cuminte , fara niciun fir rebel . Parul nu se electrizeaza si este ordonat . 

         Am parte de hidratarea necesara si parul meu are un aspect sanatos , natural si foarte viu , ceea ce imi place teribil . 



                      INAINTE : 





     







                                     DUPA  : 









            Dupa  utilizare parul are o stralucire aparte si am avut surpriza ca a- doua -a zi sa fiu intrebata daca m-am vopsit , ceea ce ma facut sa zambesc si in sinea mea sa ma bucur  . 

           Mai multe informatii despre acest produs gasiti pe site : Econatura.ro/ . Tot acolo puteti descoperi o gama variata de produse naturale , benefice si la preturi extrem de accesibile . Pupici 




                                                           Multumesc , Econatura !