sâmbătă, 29 martie 2014

Mici cumparaturi !!!




         Dragile mele , weekendul meu a inceput bine , cu o vizita la Sabon , apoi a urmat una la Golden Rose si putin in Carrefour ! Am gasit ce imi trebuia si nu , numai ! Am gasit si ce nu imi trebuia , insa Ofertele astea , nu ma pot impotrivi !






        Doamnele de la Sabon foarte dragute , asa frumos mi-au ambalat produsele , si atat de bine informate , nu exista intrebare si ele sa nu aiba raspuns , plus ca eu sunt clienta fidela si ma ajuta putin si cardul Sabon , m-am rasfatat un pic .  Nu stiu daca am intrat vreodata in acel magazin iar la final sa plec cu mana goala :) .       Asadar de la Sabon am achizitionat un bulgaras de Sare minerala pentru baie , aroma de cocos ! Nu pot explica mirosul ( excelent ) , abia astept sa il arunc in cada . Vroiam demult sa incerc sapunurile lor , asa ca am ales unul cu Ulei de masline si Vanilie - , m-am indragostit de el , miroase foarte bine si este atat de cremos ( imposibil de cremos ) . Ca acest tablou sa fie complet am adaugat si o lotiune de corp , cea de la Dove este pe terminate si mi-am spus sa incerc una de la Sabon , am ales varianta de 30 ml , cu Ulei de masline si Ulei de Avocado , tare curioasa sunt , am vazut ca au si varianta de 60 ml , acum sa vedem cum se prezinta !





    Dupa care am vizitat si standul Golden Rose , iar acolo ma asteptau niste oferte greu de refuzat , Promotii la toate ojele , 6 Lei , 8 lei , 10 Lei ! Asa ca mi-am facut revizia pentru Primavara- Vara ( pentru moment ) . Am primit si Catalogul cu noile oferte , am profitat de oferta lor si mi-am luat un Lac de unghii , numai bine ca celalalt se terminase , este transparent , nr. 01 , are 16 ml . Demult cautam o nuanta de portocaliu dar mai mult spre corai iar azi spre norocul meu am gasit-o la numai 6 Ron  nr. 181 . Apoi nelipsitul Rosu , de la 10 Ron era redus la 6 ron din gama Golden Rose Selective  , pe numele sau Ruby Cocktail , nr. 33 iar spre final am ales si un nude face parte din gama GR Paris Summer Collection , nr. 201  . Foarte incantata sunt de noile achizitii.




       Spre final am mai adaugat in cos , mult dorita Pasta de dinti si Apa de gura Lacalut , le urmaresc de ceva timp insa nu le prindeam la oferta , azi asteptarea a luat sfarsit , la numai 22 Ron am prins setul ( pasta 75 ml + apa de gura 300 ml ) - iar pe langa ele am gasit si periute de dinti tot intr-o promotie 2+ 1 gratis de la Parodontax ( numai 21 Ron ) . Cam despre asta a fost vorba in aceasta postare , ma simt mandra de cele achizitionate - abia astept sa le testez pe fiecare in parte si sa va tin la curent si pe voi dragile mele . Va doresc o seara linistita si placuta alaturi de persoanele dragi voua . Pupici !

vineri, 28 martie 2014

Eucerin Volume Filler










        Dragile mele aceasta postare este diferita , fiind raspunsul meu la Invitatia unei bloggarite minunate pe care sunt convinsa ca o cunoasteti Iguanitza , detine Blogul Be a masterpiece . Cu acest articol ma inscriu in concursul lansat de ea impreuna cu Eucerin .

        Scriu azi despre Eucerin si gama Volume Filler - ''mai mult volum , mai multa expresivitate '' .


         Eucerin este brandul de ingrijire a pielii recomandat de dermatologi , sustine si reface sanatatea pielii si va ofera sentimentul de incredere bazat pe o piele sanatoasa si radianta . Cunostintele medicale , intelegerea nevoilor pielii si dedicatia pentru cosmetica fac din Eucerin acel brand de ingrijire ce ofera o abordare holistica  : ' Dermato-cosmetica ' a problemelor pielii . Bazandu-se pe mai bine de 100 de ani de cercetari ale Beiersdorf , Eucerin scoate in evidenta  frumusetea exterioara , linistea interioara  si increderea in sine .                   Acest brand este sinonim cu Stiinta pentru sanatatea si frumusetea pielii .

        De curand cei de la Eucerin au lansat noua gama Volume Filler , deoarece odata cu trecerea timpului si mai ales problemele de zi cu zi , necazurile , suparari , oboseala , stres ... acesti factori nu fac altceva decat sa ne afecteze tenul , defapt indica pierderea volumului tenului - pielea se lasa , conturul facial se pierde si aspectul tanar dispare .

       Diferite  procese au loc in fiecare strat al pielii  , nivelul de lipide scade si incetineste reinnoirea celulara  astfel celulele pielii produc din ce in ce mai putin acid hialuronic ( responsabil pentru mentinerea echilibrului hidratarii pielii )  iar pielea devine aspra si uscata . Stratul profund al pielii , dermul , pierde si el un procent destul de mare din continutul de colagen cu trecerea fiecarui an .Aceasta cauza duce la pierderea elasticitatii tenului iar conturul facial isi pierde definirea  . Iar acest lucru nu place nimanui  , nu face bine nimanui si din punct de vedere estetic majoritatea cautam solutii . Astfel expertii Eucerin in colaborare cu medicii dermatologi au gasit o solutie deloc invaziva , asa a luat nastere noua Gama Volume- Filler , lupta pentru a da volum tenului ,  fermitate pielii , si pentru redefinirea conturul facial astfel ca tenul nostru este rejuvenat dupa DOAR patru saptamani  .




  • VOLUME-FILLER Eucerin Crema de zi pentru ten uscat : Ofera o ingrijire intensiva si protectie impotriva radiatiilor solare datorita FPS 15 .Indicata pentru tenul uscat , crema reprezinta si o foarte buna baza pentru machiaj si este non-comedogenica ( produsele denumite non-comedogenice sunt acelea ce nu inchid porii ce se pot transforma in puncte negre ,comedoane ).
  •  VOLUME-FILLER Eucerin Crema de noapte : Ajuta la regenerarea celulara pe timpul noptii datorita dexpanthenolului ( provitamina B5 ) . Aceasta crema este ideala pentru toate tipurile de ten .
  • VOLUME-FILLER Eucerin Crema pentru ochi : Special creata pentru zona sensibila din jurul ochilor , o putem folosi cu usurinta si ca o baza de machiaj . Ofera o protectie avansata . 


            Formula Eucerin Volume-Filler  combina trei ingrediente active :

 -  Magnololul , un extract din magnolie ce imbunatateste aspectul pielii activand si stimuland multiplicarea celulelor ce genereaza de pana la trei ori mai mult volum pielii.
- Oligopeptidele ( carnozina , anserina, si glutationul ) protide formate dintr-un numar mic de aminoacizi - ce stimuleaza metabolismul pielii actionand asupra retelei fibrelor de colagen , conferind fermitate .
- Acidul hialuronic ce optimizeaza hidratarea pielii si reduce ridurile . 





       Studiile clinice si dermatologice au demonstrat ca aceasta Gama de produse Volume-Filler by Eucerin ajuta la restabilirea volumului facial , redefinirea conturului fetei , restaurarea fermitatii pielii si reducerea ridurilor. In plus produsele au FPS 15 si protectie UVA impotriva radiatiilor solare , contribuind la prevenirea imbatranirii premature a pielii . 


     Dragile mele acesta este articolul meu cu si despre Noua Gama lansata de Eucerin , Volume-Filler , sper ca am fost precisa cu informatia si m-am facut inteleasa . Va doresc zambete pe buze si fericire in suflete .

                                                                                                     Pupici .

joi, 27 martie 2014

Review farduri Sleek




     Azi va povestesc despre fardurile Sleek , am in colectie doua ( nu este prima oara cand va fac cunostinta cu ele ).  Le-am achizitionat de pe Make-up Shop la oferta in acea perioada , 6 Ron / buc. Sunt foarte dragute si perfecte pentru Primavara , am realizat si un machiaj astazi pentru voi , sa le puteti observa mai bine . 




        Detin unul roz , pe numele sau CANDY , nr. 972 si unul verde AZURE nr. 969 . De ce imi plac atat demult ? 

       Pentru ca sunt rezistente , foarte pigmentate , culorile sunt printre favoritele mele , am ochii verzi si atunci aceste nuante ma avantajeaza . 
     
       Se lucreaza foarte usor cu ele , fardul nu cade , textura este una consistenta.Cel roz pare mat  insa cel verde contine mici particule sclipicioase dar atunci cand este aplicat acest lucru nu deranjeaza , asa ca se poate folosi si ziua . 
      
      Fiecare are un gramaj de 2,6 g.  Nu ma incomodeaza acest lucru , pentru un fard individual are o cantiate ok . O sa va arat si un swatch - pentru ca nu am inteles de ce nuanta roz este asa invizibila am venit in ajutorul vostru si cu un make-up of the day! 


  
       Sper sa va placa ce am putut realiza eu cu aceste farduri .Ma bazez pe coc in special :)) . 






          Dragile mele daca ati folosit aceste produse sau altele de la Marca Sleek ,astept comentariile voastre cu mare drag , va pup si va doresc o seara minunata plina de zambete alaturi de familie .

miercuri, 26 martie 2014

Bucuria de a fi client Nivea




            Dragile mele azi vreau sa va impartasesc experienta mea cu produsele Nivea . In primul rand trebuie sa va spun cateva lucruri esentiale despre acest Brand iconic .
           
            Nivea este un brand global de produse de ingrijire a pielii si a corpului , detinut de Compania Germana Beiersdorf . Compania a fost fondata in anul 1882 de catre farmacistul Carl Paul Beiersdorf . Numele de Nivea provine din cuvantul latin   niveus / nivea / niveum - ce inseamna alba-ca-zapada . 
           
           Pe piata romaneasca produsele Nivea exista din anul 1906 , fiind importate din Germania . In 1932 Beiersdorf cumpara o unitate de fabricare a produselor cosmetice din Brasov iar in iulie  1950 , fabricile Chlorodont si Beiersdorf sunt comasate in intreprinderea Nivea . In septembrie 1999 s-a infiintat Beiersdorf Romania .
          
           Bunica mea a folosit aceste produse , mama mea le adora si dupa a venit randul meu, sa le folosesc si sa ma bucur de rezulatele lor ani la rand . Este o Traditie in familia mea ce se transmite din generatie in generatie . Acum ca am ajuns la varsta la care am o familie si cu ajutorul lui Dumnezeu va urma si un bebe , cu siguranta obiceiul se transmite mai departe . 

           Vreau sa va prezint pe scurt produsele pe care le detin in acest moment si de ce aleg in fiecare Luna Nivea . 




          In primul rand aleg un demachinat , deoarece demachierea este extrem de importanta si nu trebuie sa lipseasca din rutina voastra dragile mele , indiferent ca sunteti obosite sau nu aveti chef sau va este lene. Aici aveti  REVIEW , acest demachinat se regasesti si in produsele terminate in Luna Februarie AICI .  

     



        Un alt produs drag mie este Crema Nivea Expert Lift - am folosita pana la ultima 'suflare' a ei . O minunata crema de zi , foarte hidratanta si cremoasa . Pentru intretinea tenului este extraordinara .




       Un produs minune il reprezinta Crema Nivea Aqua Effect ,crema hidratanta de zi imbogatita cu Vitamina E si Hydra IQ ,contine SPF 15 protejeaza tenul impotriva efectelor nocive ale razelor solare si lupta impotriva imbatranirii premature. Revigoreaza tenul si ofera senzatia de prospetime datorita formulei usoare . O recomand cu mare drag .





         Un alt produs marca Nivea preferat de mine este Crema make-up starter , o folosesc de cateva luni bune si sunt mai mult decat multumita . Face exact ceea ce promite , machiajul este mai rezistent , pielea mai protejata iar tenul meu radiaza . Nu as putea sa o inlocuiesc cu nimic .



          BB Cream-ul Nivea numai de bine , l-am folosit si inca il folosesc cu mare placere , face 5 lucruri odata - uniformizeaza , acopera imperfectiunile , ofera luminizitate tenului , hidrateaza si protejeaza tenul - nu ai ce sa iti doresti mai mult de la un simplu BB Cream. Nu stiu ce m-as face fara el ,este nelipsit din ritualul meu zilnic. Am atasat si poze , pentru a intelege de ce il ador. 








      Blush-ul Nivea este un must-have , asa il consider eu ,de 6 luni il folosesc si nu ma plictisesc , isi face treaba corect, este foarte pigmentat , intr-o nuanta naturala ,am mai vorbit despre el si in alte articole , este nelipsit din Rubrica Favoritele Lunii .





        Cel mai recent produs Nivea intrat in rutina mea este mostra de  Crema Q10 plus anti-wrinkle . A venit odata cu Revista Femeia din aprilie . M-am documentat putin si am aflat ca lupta impotriva primelor riduri si semnelor de oboseala . Contine extract de Goji . Ne ajuta sa avem un ten luminos ca dupa un somn odihnitor . Imi place ce am aflat despre ea , sunt curioasa sa incep testare si mai ales sa merg sa imi achizitionez si full-size-ul . 

       Dragile mele aceasta este oaza mea de prospetime si bucurie marca Nivea .Ma bucur de fiecare produs in parte , tenul meu se simte excelent si toate aceste beneficii se vad dupa cateva zile de utilizare sau chiar imediat , iar atunci cand tenul tau radiaza de energie si totul pare ca vine din interior ca si cand nu folosesti nimic altceva iti este imposibil sa nu mergi in fiecare luna si sa achizitionezi Nivea.Va doresc o seara minunata alaturi de cei dragi voua. Pupici .

marți, 25 martie 2014

Review Vichy - Crema Idealia




             Dragile mele azi vreau sa va povestesc despre experienta mea minunata alaturi de Crema Idealia ( crema de zi pentru tenul normal / mixt ). De la inceputul Lunii o folosesc si tin sa precizez ca pentru o mostra ( are 15 ml ) a rezistat destul de mine ( aproape o luna intreaga ) . Am intrat in posesia ei prin acea Cutie de Colectie si ma bucur enorm .




           In descrierea ei cei de la Vichy spun asa : Crema de zi cu efect de netezire si iluminare a tenului . Ce spun eu  , dupa aproape o luna de utilizare ( dimineata inainte de machiaj si seara dupa demachiere ).


  • Ingredientul secret al cremei Idealia este Kombucha (  un concentrat puternic din ceai negru , recunoscut pentru proprietatile sale antioxidante si tonifiante . Sincera sa fiu la inceput habar nu aveam despre ce se vorbea acolo - pe parcurs faptele / rezultatele au limpezit treaba . 

  • Miroase extraordinar , acesta a fost primul lucru bun pe care l-am sesizat ( textura contine note de mosc , iar eu sunt o mare fana ).

  • Culoare - roz pal 

  • Textura la inceput pare cremoasa dupa ce o aplici este mai mult gel , un fel de crema/gel.

  • Se absoarbe exagerat de repede - nu ramane pielea incarcata , nu trebuie sa freci la infinit , usor de aplicat / folosit .

  • Contine extracte de perle pentru luminozitate imediata - Iar acest lucru se observa de la  prima aplicare , efectiv ai impresia ca ai folosit pudra iluminanta.

  • O alta bila alba primeste pentru - efectul calmant . La nici 2 minute dupa folosire , pielea devine moale ,  fresh , fina la atingere , putin elastica - Tenul este relaxat . De cate ori o aplicam , stateam si ma uitam in oglinda cateva minute bune , aveam impresia ca vad modelele lor din Reclame - cu acel ten imaculat , fin , fara nicio imperfectiune - Super !

  • Personal am probleme grave cu punctele de grasime ( nu inteleg de ce , pentru ca am 45 kg  imbracata ) imi apar pe gat , in jurul buzelor si barbie , rareori in jurul nasului - dupa o saptamana de folosire a cremei Idealia am observat ca nu le mai am - iar pe langa aceasta crema nu am folosit decat demachiant , lotiune tonica si produse de make-up - asa ca minunea sa produs din cauza ei . Nu va pot explica ce bucurie am , ca am reusit sa scap de ele .

  • Un alt beneficiu este hidratarea de lunga durata , pana la 24 h , ofera o prospetime tenului  aparte , ca si cum nu ai folosi o crema , ci totul vine din interior , pielea sanatoasa , aspectul acela fresh este extraordinar - pe mine ma fermecat acest produs , imi ofera exact ce cautam , ce imi trebuie , ce ma multumeste de la un astfel de produs .      





           Recomand  acest produs cu mare drag , merita fiecare banut - Produsul full-size costa in jur de 105 Ron ( 50 ml ). Eu nu o pot cumpara momentan deoarece in aceeasi cutie de Colectie am si Crema Aqualia Thermal Legere , full-size ( 50 ml. ). Abia astept sa incep testarea , am sperante/mari asteptari de la ea , imi doresc sa fie o inlocuitoare buna .Voi face si pentru ea un review . Daca ati incercat Crema Idealia astepta parerile voastre intr-un comentariu , sunt curioasa cum a functionat pentru voi . Va  doresc o seara minunata si plina de zambete alaturi de cei dragi voua . Pupici 



joi, 20 martie 2014

Make-up de primavara



        Pentru ca ma bucur enorm de venirea Primaverii azi am realizat un machiaj dragut si vesel . Imi place sa combin culoarea roz cu cea mov ( preferatele mele ) pentru un look fresh si simpatic . O sa va arat ce mi-a iesit si mai ales ce produse am folosit pentru realizarea lui . 


     
        Pentru acest machiaj am avut nevoie de : 

  • Fond de ten Catherine Arley nr.03
  • Pudra glow shimmer E.l.f , se numeste Golden Glow 
  • Blush Nivea nr.07 Desert Rose 
  • Bronzer Deborah nr.1
  • Primer E.l.f 
  • Pensula E.l.f pentru bronzer , blush si shimmer.
  • Mascara E.l.f Black 1411
  • Clestisor pentru intors gene de la E.l.f
  • Pentru buze am folosit conturul de la wet&wild  663B , Pink Mauve si Pout polish-ul de la Sleek
  • Iar pentru ochi am folosit nuanta mov din paleta duo Rimmel London si nuanta roz sclipicios din mini-paleta  wet&wild .

      Despre unele produse folosite pentru acest machiaj am mai vorbit si in alte postari , unele au si review , pentru celelalte urmeaza . Cred ca m-am descurcat la combinatia de culoare , pe langa roz si mov am aplicat si putin verde sub genele inferioare . Am realizat si cateva poze ,spre sa fie o inspiratie pentru voi , dragile mele .




         Daca ati folosit si voi anumite produse din lista de mai sus , astept parerea voastra intr-un comentariu , va doresc seara placuta alaturi de cei dragi voua si multe zambete . Pupici

miercuri, 19 martie 2014

Review Lipstick Lancôme



          Dragile mele azi vreau sa va povestesc despre experienta mea minunata cu brand-ul Lancôme . Mai exact despre primul meu produs de la aceasta firma .Dupa cum ati vazut pe facebook de 8 Martie am primit in dar un Ruj - mare mi-a fost si imi este bucuria ca am intrat in posesia lui . Acum vreau sa va explic de ce asa mare zarva in jurul sau . 




          Asa se prezinta produsul ,foarte elegant si bine structurat .Ambalajul este de nota zece ,se vede imediat ca vorbim de altceva .Nu este prima oara cand descopar acest lucru si nu inteleg de ce asa ,indiferent de produs ,marca ,pret ,calitate parerea mea este ca orice produs trebuie sa aiba o prezentare excelenta insa nu multe brand-uri cunosc acest aspect  nu este cazul Lancôme ,ei acorda o atentie marita asupra ambalajul,micilor detalii ( de orice fel ) spun asta pentru ca am ramas surprinsa sa observ ca pe toata suprafata rujului sunt striatii ( la fiecare aplicare imi ofera un masaj deosebit ).Pun mai jos poza .


         Rujul meu este in nuanta Rouge oriental mat,nr.310.O culoare superba,personal sunt adepta rosului pe buze ,am mai spus-o :Este semnatura mea ! Foarte pigmentat ceea ce imi place .O mare bila alba are pentru faptul ca rezista si rezista si rezista toata ziua ( defapt pana in momentul in care servesti pranzul ) iar atunci se duce doar un sfert din produs ,abia la a -doua masa se sterge ramanand doar conturul buzelor cu produs ceea ce mi se pare fenomenal . 
       Singura mea problema este gramajul,ca la orice produs bun nu ai vrea sa se mai termine dar nu asa stau lucrurile ,mai ales acum ,vorbim de doar 4, 4 g .... Ma supara teribil acest lucru  dar esentele tari in sticlute mici se tin ,nu ? 
        Am facut si o mica sedinta fota ,purtand doar rujul, deoarece Lancôme se poarta fara make-up .Te pune in valoare fara niciun altfel de ajutor ,nu iti mai trebuie nici mascara ,nici fard ,nici fond de ten ( asta o spun eu !! care sunt obsedata cu fondul de ten ).  




        Sper sa va inspire si pe voi dragile mele acest review , daca ati incercat acest produs sau altele marca Lancôme , astept parerile voastre printr-un comentariu . Va doresc o seara minunata plina de zambete si caldura sufleteasa . Pupici

miercuri, 12 martie 2014

Experienţa minunată a la' Doctor Deco !





         Bună  dragilor , azi vreau să  vă  povestesc cum a decurs întâlnirea mea cu Doctor Deco - specialistul meu preferat în decoraţiuni . Aşa cum am precizat în urmă  cu ceva timp căutam un astfel de specialist deoarece după  nuntă  eu împreună  cu soţul meu ne-am cumpărat un apartament cu două  camere ,decomandat , simplu , intim perfect pentru noi ( tinerii căsătoriţi ). Eu  ador micile decoraţiuni interioare , consider că sunt semnătura personală dintr-o casă , birou ,servici , așa ne organizăm colţul nostru de energie pozitivă . Cum a devenit Doctor Deco preferatul meu vedeţi imediat .


         Am plecat mai devreme de la servici , m-am urcat în taxi , am dat comanda Str. Blănari nr. 12 , București , vă recomand și vouă o vizită la această adresă oricând aveţi ocazia sau puteţi vizita site-ul online http://doctordeco.ro/ . 

             

          Domnișoara Christine : Bună ziua și bine v-am găsit .


            D. D : Bine aţi venit la noi . Cu ce vă pot ajuta ? Vă interesează ceva anume ? Fiind specialist în decoraţiuni interioare, vă pot oferi  o gamă largă de produse de calitate, atent alese , care să se potrivescă stilului dumneavoastră personal.



         Domnișoara Christine : Exact ce caut ,îndrumare , pentru că am nevoie de ajutor ...



         D.D : ( zâmbește ) Sunteţi în locul potrivit .



         Domnișoara Christine : Să vă fac un rezumat , împreună cu soţul meu deţinem un apartament , simplu , două camere , am făcut noi ce am putut în el ,var,faianţă,gresie , parchet,termopan,uși interioare,ceva mobilier însă lipsește ceva,căutăm esenţa, semnătura noastră, ceva să ne reprezinte și nu m-ar deranja dacă musafirii ar rămâne plăcut surprinși , fără grai ( râd  ) .



          D.D : Sună interesant ,sunt convins că vă pot ajuta , însă luaţi loc,vă rog. Aduc imediat o ceașcă de ceai și aș dori să aflu mai multe detalii .



          Domnișoara Christine : Multumesc frumos,parcă mi-aţi citit gândurile ( ne așezăm ). Vreau să încep cu bucătăria, sunt femeie și acolo petrec destul timp ,din această cauză vreau să o fac placută ,să gătesc cu drag și mă gândeam să o accesorizez cumva,mă uitam după un tablou chic,ce părere aveţi ?



         D.D : Cred că am ceva foarte special și aș vrea să vi-l arăt ,un TABLOU delicat ,elegant ce reprezintă o imagine clasică dintr-un bistro belgian .Design-ul exclusiv îi aparţine canadianului A.Laliberté, iar ţesătura tabloului este realizată  și finisată în Belgia.




         D.D : Mai am ceva deosebit pentru dumneavoastră ,un accesoriu la fel de elegant și practic pentru o bucătărie modernă , vă propun un suport pentru sticlele de vin .




             Domnișoara Christine : Imi place.Foarte practic suportul pentru sticle,atât de chic, acum că mi-aţi dat această idee parcă  îl și văd în bucătărie.Dacă tot suntem la acest capitol,am văzut că se poartă  acele suporturi pentru prăjituri, foarte elegante și atât de plăcute,nu știu exact denumire lor, poate mă ajutaţi și în această privinţă  .

       

            D.D : Sigur că da,vă referiţi la un Stand ,am un model deosebit pe care vreau să  vi-l prezint.Acest stand de porţelan va arăta minunat în bucătăria dumneavoastră.




          Domnișoara Christine : Nu pot să cred,este exact ce căutam.Deja închid ochii și le văd la mine în bucătărie. Abia aștept să îi povestesc soţului meu despre experienţa minunată alături de dumneavoastră , îmi place ce am văzut și mai ales răbdarea de care aţi dat dovadă .

           D.D : Mă bucur că v-am putut ajuta ,este plăcerea de sine, atunci când văd oamenii multumiţi și încântaţi de rezultat ,oricând mă puteţi contacta .Acesta nu este un job este pur și simplu plăcerea de a putea ajuta .

          Domnișoara Christine : Cu siguranţă .Mi-ar plăcea să îmi aduc soţul ,are câteva idei în legătură cu sufrageria însă nimic concret,nu este deloc hotărât și nu strică un mare ajutor și o răbdare de fier.

          D.D : Cu mare drag vă aștept pe amândoi, să ne ajutăm reciproc .

         Domnișoara Christine : Vă mulţumesc, o zi minunată și plină de zâmbete Doctor Deco, așa ca zâmbetul meu de reușită .

         Aceasta dragile mele a fost experienţa minunată  alături de D.D , un real ajutor, produse excelente și o răbdare de fier .Am făcut și câteva poze pentru soţul meu ,să vadă  rezultatul și acum să ne punem la cale în legătură cu sufrageria .Doctor Deco va avea ceva de furcă , curând .

        Menţionez că acest articol a fost scris pentru Spring SuperBlog 2014 .

marți, 11 martie 2014

Ma inscriu la Spring SuperBlog 2014 !!





              Dragile mele vreau sa va anunt ca am prins curaj si intr-un final am decis sa ma inscriu la Spring SuperBlog 2014 . Am emotii , nu stiu ce o sa iasa insa o sa ma straduiesc sa fie bine .Vreau sa mentionez ca prin acest articol ma voi inscrie in competitia SPRING BLOG 2014 .



             M-am documentat , temele se dau in fiecare marti , joi , sambata si duminica . Competitia dureaza o luna , consta intr-o intrecere de articole pe diverse teme create de bloggeri din toata Tara. Daca aveti un blog si doriti sa participati si voi , am sa las aici si  Regulamentul .  

           Am nevoie de bafta ! pupici

Rutina de zi cu zi in Martie




     
             Dragile mele azi vreau sa va arat si sa va povestesc putin despre ce produse de ingrijire am ales pentru Luna Martie , deoarece in Februarie am fost harnicuta si am consumat destule produse .

             Am inlocuit majoritatea lor si Martie este dedicata in totalitate produselor marca Vichy , folosesc mini-size-ul ( 15 ml ) de crema Idealia primita in cutiuta de colectie ( de ziua Indragostitilor ), pana in prezent sunt multumita , este roza si foarte delicata , tot din Cutiuta de colectia am scos si spray-ul Apa Termala ( 50 ml ) .
            
             Pentru par am inceput sa utilizez un spary pentru luciu Bed head TIGI. , l-ati mai vazut cu siguranta in postarile mele , insa acum m-am apucat serios de testarea lui - si  sunt mai mult decat satisfacuta . 


             Pentru ochi am ales demachiantul ( gentle make-up remover eye ) de la L'oreal - trecerea de la demachiantul bifazic Nivea nu a fost si nici nu este prea minunata - vom vedem cum decurge 'relatia' noastra . Mascara de la L'oreal este pe terminate si incet incet introduc in rutina mea brand-ul Elf  ( Lengthening & Defining mascara ). Spre surprinderea mea da roade bune . Buzele mele sunt rasfatate cu rujul Lancome , despre care am sa va povestesc mai multe intr-un review ( merita macar atat ). 

           Am un nou deodorant , marca Fa ( active pearls ) rose fresh - fara alcool . Imi place . Iar pentru corp folosesc un spray Body Dew ( deep love ) de la Sabon .  Miroase extraordinar , sunt la a doua a sticluta , am vorbit despre acest produs intr-o postare mai veche . 

           Sper din suflet sa imi permita timpul sa fac un review pentru fiecare , merita detaliate aceste produse. Daca folositi ceva din aceasta lista sau ati folosit , astept cu mare drag o parere , un sfat , opinia voastra . Va pup si va doresc o seara extraordinara in sanul familiei . Noapte buna . 



luni, 10 martie 2014

Giveaway ! + surpriza





                  Dragile mele , asa cum am promis ieri , azi dau startul unui nou Giveaway , sponsorizat de PERSPIREX . Am avut minunata ocazie sa fiu aleasa impreuna cu Blogul meu pentru testarea acestui roll'on ce lupta impotriva Transpiratiei si mirosului neplacut . Timp de o luna a durat testarea si rezultatul este unul pe masura , aici aveti si review-ul produsului : Review Perspirex . Nu are rost sa ma repet , produsul isi merita banutii si face exact ceea ce promite , deoarece am fost atat de incantata si multumita de Roll'on , am hotarat si vi-l prezint si voua,  plus - sa va dau ocazia sa il incercati si voi dragilor . 

                 Roll'onul Perspirex  , este distribuit in Romania de SC.Top  Health & Beauty Distribution S.R.L , exista pe piata de 34 de ani.  Ce este Perspirex ? Cine este ? Cum functioneaza ?   La inceput a fost lansat in anul 1979 de catre Claus Riemann , sub denumirea De-eet  , ca o solutie de lunga durata impotriva hiperhidrozei .Transpiratia este o problema ce incomodeaza pe oricine , si cu totii ne dorim un produs minune ce lupta cu ea pana la ,eliminare. Dragilor produsul chiar functioneaza , nu fac reclama falsa , nu promovez ne'adevarul iar de acest lucru o sa va convingeti curand. 




                Ce trebuie voi sa faceti !!

1. Like paginii : PERSPIREX 

2. Like paginii : Domnisoara Christine 

3. Sa ma urmariti prin GFC 
+ Un share pe pagina personala de Facebook (optional ).

4. Sa imi spuneti printr-un comentariu la aceasta postare :  Ce apreciati la acest Blog ?!!  


             Durata Giveaway-ului : 

-  Incepe azi pe 10.03.14  si se finalizeaza in data de 31.03.14 . Extragerea are loc pe 02.04.14 . 


            Premiile : 

-  Vor exista 6 castigatori / castigatoare ( la acest Giveaway pot participa si baieti ).
- 5 premii sunt din partea sponsorului , constand intr-o mostra de Roll'on Perspirex , 5 ml.
- 1 premiul este oferit de mine pentru cea mai activa / fidela cititoare . Ce ofer eu ? Este mai bine spus un mixt de produse si lucrusoare , dupa cum urmeaza : 
  • Masca tonica de fata cu Aloe Vera si ceai verde Montagne Jeunesse 
  • O cutie Plasturi impotriva durerilor menstruale Biointimo 
  • Husa Telefon Samsung S4
  • Mascota Orange Doig ( jucarie de plus ) 
  • O pereche cercei Mov ( speciali )
  • Doua bratarici Verde & Albastru marin !
  • Un portofel albastru marca tme.eu  .  





     

              Dragile mele ma bucur ca imi sunteti alaturi , sper ca acest nou Giveaway sa fie pe placul tuturor , sper sa va inscrieti in numar cat mai mare deoarece este organizat cu dragoste si placere pentru voi , sa va bucur si sa imi arat recunostinta , eu inteleg cel mai bine ce inseamna sa iti faci timp pentru cineva , sa renunti la cele 5 minute libere pentru a da un Like sau a citi pur si simplu o postare . Sper si imi doresc ca pe viitor sa va pot oferi Daruri din ce in ce mai frumoase si mai folositoare ! Va pup si va doresc multa caldura in sufletele si zambete colorate .

joi, 6 martie 2014

Farmasi - Matte Lipstick 03



          Azi vreau sa va prezint noua mea iubire in materie de Ruj ! Nu avea cum sa nu fie rosu ..



           Este vorba despre brand-ul Farmasi , Matte Lipstick , nr. 03 . Nu am foarte multe rujuri insa din 10 , 8 sunt de culoare rosie sau derivatiile acesteia . Pentru ca Rujul Rosu este semnatura mea . In curand am sa fac un post despre colectia mea de rujuri . 





         Este un Rosu atat de puternic si foarte cremos . Imi place mult nuanta si calitatea . Nu ma incanta gramajul sau, doar- 4 g . Sunt familiarizata cu produsele lor , am vorbit mai demult tot despre un ruj de la ei , insa acela era roz . In principiu stiam ce pot aceastea si nu aveam vreo indoiala . Consider ca este potrivit pentru petrecerea de 8 Martie , eu abia astept sa il folosesc . 






          Asa arata pe buze , sper sa va placa , daca ati incercat produsele lor , sunt curioasa sa aflu ce anume si ce parere aveti ! Pupici , va doresc o seara minunata alaturi de cei dragi voua !